page loader

Avís legal

D’acord amb l’article 10 de la LSSI, informem que aquesta pàgina web i el domini dah-rd.com pertanyen a Albert Mas Baixeras, amb domicili a Figueres (CP 17600), telèfon +34 620171378, correu electrònic info@dah-rd.com i NIF 40445571W.

Limitació de responsabilitat

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accés i l’ús de la pàgina web. L’accés i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament. El contingut d’aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part del seu titular, sense necessitat de cap comunicació prèvia. El titular no es fa responsable dels continguts als que apuntin els enllaços que es puguin oferir des d’aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis del titular. El titular no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin tenir els seus continguts.

El titular no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquesta pàgina web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.

El titular no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquesta pàgina web per part de tercers.

Propietat intel·lectual i industrial

Els continguts de tot el lloc web (logotips, texts, imatges o disseny), estan afectats per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat del titular, a excepció d’aquells continguts detallats més endavant que estiguin subjectes a llicències de tercers. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la pàgina web. El titular adverteix que tots els continguts únicament poden ser utilitzats amb la finalitat de fer publicitat dels seus serveis i citant sempre la seva procedència. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa del titular. Qualsevol ús indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular podrà ser perseguit de conformitat amb la legislació vigent.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers han de ser respectats segons les seves llicències originals. Els continguts i marques de tercers que requereixen d’atribució de propietat es mostren a continuació:

També s'inclouen tots els drets derivats de l'ús de Pasific i tots els seus components com a base pel disseny de la web.

Protecció de dades

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, (RGPD), el titular informa que aquesta pàgina web no recull cap mena de dada personal. Les dades sol·licitades en el formulari de contacte són emprades tan sols per poder remetre una resposta a les possibles consultes realitzades mitjançant correu electrònic, i no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament.